محل لوگو

پالت تراک



بارشد صنایع، استفاده از لیفتراک و تجهیزات انیار داری هم رشد به سزایی به خود گرفت، تا جایی که لیفتراک و تجهیزات انیار داری بخش جدایی ناپذیر صنایع شدند.
صنایع مختلف بسته به نیاز خود از این ماشین آلات استفاده می کنند که مدل های پرمخاطب آن لیفتراک (لیفتراک دیزلی، لیفتراک دوگانه سوز، لیفتراک برقی)، استاکر(استاکر برقی، استاکر نیمه برقی، استاکر دستی)، ریچتراک،پالت تراک و جک پالت هستند که هر یک را می تواید در بخش های مربوطه با آن آشنا شوید ولی در اینجا می خواهیم با پالت تراک، نحوه استفاده از آن و مشخصات فنی ان آشنا شویم که در ادامه به آن می پردازیم.


پالت تراک دستی پالت تراک نیمه برقی پالت تراک برقی

جک پالت دستی

پالت تراک نیمه برقی

پالت تراک برقی
 

انواع پالت تراک

پالت تراک ها در سه مدل تمام برقی (اتوماتیک)، نیمه برقی و دستی است که پالت تراک دستی را با نام جک پالت بیشتر می شناسند که نحوه ناوبری انها به شکل زیر می باشد.
پالت تراک برقی: دارای دو دکمه کنترلی می باشند که با آن بار را از زمین به صورت برقی بلند کرده و آماده حرکت می کند و با دکمه ای دیگر به صورت برقی این دستگاه را جا به جا می کند و حرکت دستگاه قابلیت تنظیم بر روی دو حالت خرگوشی (سریع) و لاک پشتی (آهسته) را دارد.
پالت تراک نیمه برقی: مانند بالا دارای پدالی جهت لیفت بار به صورت برقی می باشد ولی جا به جایی بار کاملا به صورت دستی می باشد نیروی محرکه آن اپراتور آن نیز می باشد.
پالت تراک دستی یا جک پالت: در این دستگاه برای بلند کردن بار باید توسط اپراتور جک زده شود و بعد از آماده شدن و بالا رفتن بار نهایت تا 20 سانتی متر بار جهت جا به جایی، باید به صورت دستی ناوبری کرد.
مشخصات فنی پالت تراک
پالت تراک ها نیز مانند سایر ماشین های انبار داری دارای مشخصات فنی متفاوتی هستند و یکی از مهمترین مواردی که باید در زمان خرید لیفتراک ، پالت تراک و سایر ادوات انبارداری به آن توجه کنید، همین مشخصات فنی است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.


1500 کیلوگرم ظرفیت باربرداری
0.75 - 24 ولت - کیلو وات موتور محرکه
3.5 - 4 ساعت - کیلومتر سرعت حرکت
3 - 10 درصد قابلیت شیب پیمایی
الکترومگنتیک - سیستم ترمز
205 کیلوگرم وزن پالت تراک (بدون باطری)
کرتیس (Curtis) شرکت تولید کننده برد الکتریکی
66 کیلوگرم وزن باطری
120 میلیمتر ارتفاع بارگیری
1150 میلیمتر طول شاخک
658 میلیمتر پهنای پالت تراک
680 میلیمتر ارتفاع پالت تراک




مطالب مفید:
لیفتراک دیزلی
لیفتراک برقی
لیفتراک دوگانه سوز
استاکر

انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۷

لیفتراک چیست


خرید لیفتراک - انواع لیفتراک - لیفتراک چیست

با رشد صنعت و تکنولوژی های به کار رفته در این حوزه، ابزار و ماشین آلاتی جهت راحتی جا به جایی بار ایجاد شده اند که این ماشین آلات بسته به مکان و تناژ مورد استفاده متفاوت هستند؛ برای مثال لیفتراک یکی از مهمترین ماشین آلات و تجهیزات انبارداری به شمار می رود.
لیفتراک در سه کلاس لیفتراک دیزلی، لیفتراک برقی و لیفتراک دوگانه سوز مورد استفاده قرار می گیرند. 



خرید لیفتراک

لیفتراک چیست؟

لیفتراک یکی از ماشین آلات انبارداری است که با توجه به کار مورد نظر در تناژ مختلف تولید شده است و توانایی جا به جایی بار در ارتفاع های مختلف را دارا می باشد.
برای اینکه بتوان در کانتینر ها هم بار را جابه جا کرد می توان از آپشن دکل لیفتراک کانتینر رو استفاده کرد.
حال برای اینکه بتوانیم تفاوت میان این سه مدل لیفتراک را بهتر درک کنیم، اجازه بدهید به طور خلاصه این موارد را بررسی کنیم.

لیفتراک برقی چیست

موتور محرکه قلب لیفتراک به شمار می آید و قلپ تپنده لیفتراک برقی، برد الکتریکی می باشد که در آن استفاده شده است.
لیفتراک های برقی سر و صدای بسیار کمی تولید می کنند و به دلیل عدم تولید آلاینده های محیطی، گزینه ای بسیار مناسب برای صنایعی مانند سردخانه ها، مواد غذایی ها و تمامی صنایعی که نیازمند لیفتراک بدون آلایندگی هستند می باشد.
لیفتراک های برقی به دلیل استفاده از باطری و برد الکتریکی قدرت لیفت کمتری نسبت به لیفتراک های دوگانه سوز و لیفتراک دیزلی در تناژ مشابه خود دارند و به همی دلیل است که در صورت ضروری نبودن استفاده از لیفتراک برقی، پیشنهاد می کنیم از لیفتراک دوگانه سوز و دیزل استفاده کنید.

لیفتراک دیزلی چیست

لیفتراک دیزل یکی از قوی ترین و محبوب ترین ماشین الات انبارداری در سراسر جهان است و این محبوبیت به دلیل قدرت بالای این لیفتراک در تناژ های مختلف و همچنین امکان لیفت بار (بلند کردن بار) در ارتفاع های مختلف با بار سنگین است. این لیفتراک دارای توانایی حمل بار در مسیر های نا هموار را نیز دارد.
اگر قصد خرید لیفتراک دیزلی را در سر دارید باید به مواردی مانند موتور لیفتراک، گیربکس لیفتراک و هیدرولیک لیفتراک دقت ویژه ای نمایید چرا که برخی از قطعات لیفتراک ها با هم یکی بوده و شما بجای خرید یک لیفتراک با برند مشهور و گران قیمت می توانید همان قطعات را با برندی دیگر و قیمتی ارزان تر تهیه کنید که برای این موضوع می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان ما نیز استفاده کنید.

لیفتراک دوگانه سوز

لیفتراک های گاز سوز نوعی دیگر از دسته های لیفتراک ها به شمار می رود و تولید آن بسته به شرکت تولید کننده آن متفاوت است که در سه مدل لیفتراک گاز سوز، لیفتراک بنزینی و لیفتراک دوگانه سوز (گاز و بنزین) تولید می شود و به نظر اکثر کارشناسان و صاحب نظران در حوزه لیفتراک و ماشین آلات انبارداری، استفاده از لیفتراک دوگانه سوز بسیار بهینه تر است چرا که در محیط های بسته ای که نیازمند تولید کمتر آلایندگی ها هستیم می توانیم با گاز کار خود را انجام داد و در محیط های آزاد نیز می توانید با نیروی بنزین به کار خود ادامه دهند تا اصطلاحا لیفتراک خشک کار نکند.

چگونه یک لیفتراک خوب بخریم

همانطور که در بالا نیز اساره شد، خرید لیفتراک کاری تخصصی بوده و در هنگام خرید لیفتراک باید یک متخصص را در کنار خود داشته باشید تا بتوانید بهترین گزینه را انتخاب کنید ولی از آنجایی که در اکثر مواقع همه افراد از چنین امکانی برخوردار نیستند می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان خبره کارا ماشین آرنا در این امر یاری بگیرید.

نکات مهم درمورد خرید لیفتراک

برای خرید لیفتراک باید به موارد زیادی توجه کنید که از مهمترین این موارد نوع لیفتراک و امکانات یا همان آپشن هایی که نیازدارید بر روی این لیفتراک وجود داشته باشد، است و اگر تا به حال خرید لیفتراک را انجام نداده اید نکات زیر را با دقت بخوانید.

  1. چه تناژی خریداری کنیم

    در هنگاه خرید لیفتراک، همیشه لیفتراکی را انتخاب کنید که بیشترین بار مورد نیاز شما را حمل می کند، حتی اگر به ندرت نیاز به حمل این بار داشته باشید.
  2. تا چه ارتفاعی بارگیری می کنید

    لیفتراک ها در بلند کردن بار ارتفاع متفاوتی دارند؛ حداکثر ارتفاعی که بار را در آن حمل می کنید در نظر بگیرد و متناسب با آن خرید لیفتراک خود را انجام دهید تا در آینده در صورت اضافه شدن ارتفاع بارگیری به مشکل برخورد نکنید.
  3. مکان استفاده از لیفتراک

    در هنگام خرید لیفتراک باید توجه ویژه ای به مکان استفاده از آن لیفتراک را داشته باشید؛ برای مثال لیفتراک دیزلی برای محیط های خارجی و سایر لیفتراک ها برای محیط های داخلی مانند انبار ها، سوله ها، سردخانه ها و ... طراحی شده اند.
  4. تامین قطعات لیفتراک

    یکی از موارد بسیار مهم در تمامی ماشین آلات مخصوصا ماشین آلات انبارداری، خدمات پس از فروش و تامین قطعات آن است و در هنگام خرید لیفتراک باید دقت نمایید که قطعات بکار رفته در لیفتراک شما به صورت انحصاری در اختیار شرکت توزیع کننده نباشد و در صورت بروز مشکل با شرکت مربوطه، بتوان آن را از هر جای دیگری تهیه کرد با قیمتی رقابتی و بدون محدودیت تهیه کرد.
  5. خرید لیفتراک از مراکز خرید و فروش

    یکی از اشتباهاتی که ممکن است انجام دهید این است که از مکان هایی که صرفا کار خرید و فروش آن ماشین آلات را انجام می دهند خریداری کنید، چراکه در تامین قطعات و بحث گارانتی و وارانتی با مشکل مواجه خواهید شد.
  6. مشاوره رایگان خرید لیفتراک

    بسیاری از عزیزان به دلیل نداشتن مشاوری قابل اعتماد و همچنین تعمیر کاری آگاه به تمامی برند های موجود در امر خرید لیفتراک، اقدام به گرفتن قیمت از بازار ها می کنند ولی باز هم نمی توانند با خیال راحت لیفتراک مورد نظر خود را تهیه کنند!
    شرکت کارا ماشین آرنا با ارایه خدمات مشاوره رایگان توسط برترین متخصصان خود در این حوزه امکانی را فراهم کرده است تا با مشاوره رایگان بتوانید بهترین خرید لیفتراک خود را در تمامی نقاط ایران داشته باشید.



مطالب مرتبط:
ایمنی لیفتراک
قیمت لیفتراک
استفاده از لیفتراک در حال افزایش است

لیفتراک و تجهیزات انبارداری


استفاده از لیفتراک و ماشین الات انبارداری در سراسر جهان برای جا به جایی بار می باشد و فرقی هم نمی کند یک استاکر در یک مکانیکی خودروی محلی بوده و یا یک لیفتراک 10 تن در یک معدن سنگ باشد.

ماشین آلات انبارداری

ماشین آلات انبارداری صرفا جهت راحتی کار مشتریان طراحی شده اند و هر کدام شرایط و ویژگی های خاص خودش را دارد که در زیر به برخی از این موارد اشاره خواهیم کرد.

 

 

لیفتراک و تجهیزات انبارداری

 

لیفتراک

لیفتراک یکی از ماشین آلات انبارداری می باشد که برای بلند کردن بار و جا به جایی پالت و ... استفاده می شود. لیفتراک ها با توجه به شرایط محیط ، نوع بار و استاندارهای هر کارخانه طراحی می شوند که در زیر آمده است.

لیفتراک برقی

لیفتراک برقی در تناژ متفاوت و با دکل و تجهیزات مختلفی وجود دارد و بیشتر در سردخانه ها و یا شرکت های مواد غذایی ای کاربرد دارد که برای جا به جایی کالاهای با تناژهای بالا از نظر بهداشت ، کارکرد یک لیفتراک برقی مناسب تر است. لیفتراک های برقی زوم لاین یکی از محبوب تریم لیفتراک های موجود در بازار می باشد و در دونوع لیفتراک برقی سه چرخ و لیفتراک برقی چهار چرخ در بازار موجود می باشد که دارای تناژ متنوعی است.

لیفتراک دوگانه سوز

برخی از شرکت ها به دلیل اینکه از لیفتراک های خود در محیط کاملا بسته استفاده می کنند، از لیفتراک دوگانه سوز استفاده می کنند. البته لیفتراک دوگانه سوز ( گاز – بنزین ) در محیط بیرون نیز کاربری بسیار خوبی دارد اما لیفتراک دیزل دارای راندمان بالاتر است. استفاده از لیفتراک دیزل در مجموعه هایی که دارای درب باز و یا تهویه مناسب هستند بیشتر توصیه می شود ولی در فضاهای بسته، لیفتراک دوگانه سوز بهترین گزینه است.

لیفتراک دیزلی

لیفتراک دیزل یکی از برترین ماشین آلات انبارداری به شمار می آید و توانایی شیب روی تا 30 درجه است و در زمین های ناهموار به راحتی قابلیت جا به جایی دارد. لیفتراک دیزلی بیشتر در تمامی کارخانه های صنعتی مانند تولید قطعات هواپیمایی، سازمان اتمی و یا شرکت های کاشی و سرامیک ، چوب ، کارتن ، کاغذ ، پتروشیمی ، نفت ، آهن آلات و ... که دارای بار هایی با تناژ بالا هستند استفاده می شود. نکاتی در باره لیفتراک ها است که باید حتما در نظر داشته باشید:

  1. تایر های استاکربرقی از جنس پلی اورتان می باشد و باید در سطوح سرامیکی، کاشی و یا اپوکسی از این لیفتراک ها استفاده کنید.
  2. لیفتراک ها دارای چرخ های بادی می باشند و در بارگیری با همان لیفت کردن بار با تناژ های بالا در ارتفاع بالا به دلیل فشار وارده بر چرخ های عقب امکان لنگر کردن بسیار کمی وجود دارد
  3. لیفتراک ها دارای الحاقیاتی برای امکان بارگیری انواع بارها دارد که می توانید در مقالات زیر این با این الحاقیات بیشتر آشنا شوید.

ریچتراک

یکی دیگر از ماشین آلاتی که کاربری بسیار زیادی در حوزه تخصصی انبار دارد ، ریچتراک است. این ماشین آلات کاملا شبیه به لیفتراک هستند ولی از نظر ابعادی کوچکترند و برای کار در داخل سالن ها استفاده می شوند. نقطه تمایز ریچتراک با لیفتراک در این است که شما با لیفتراک بار را به سمت بالا و پایین می توانید حرکت دهید ولی با ریچتراک جدایی از حرکت به طرفین، می توانید به سمت جلو و عقب هم حرکت کنید. برای مثال شما بار را با ریچتراک تا ارتفاع 6 متر بالا می برید و بر روی قفسه قرار می دهید و برای قرارگرفتن کامل دکل رو به جلو حرکت می کند (اصطلاحا بار را ریچ می کند) و در قفسه قرار می دهد ولی اگر این کار را با لیفتراک بخواهید انجام دهید کمی دشوارتر خواهد بود.

استاکر

استاکر ها برای جا به جایی بارهای سبک در حدود 1 الی 3.5 تن است و دارای 4 مدل زیر است.

  1. استاکر دستی


    این استاکر ها کاملا به صورت دستی هستند و برای جا به جایی بار باید از نیروی انسانی استفاده کنید. برای لیفت بار نیز باید به صورت دستی از جکی که برای آن تعبیه شده است استفاده کنید.
  2. استاکر نیمه برقی
    استاکر نیمه برقیدقیقا مانند استاکر دستی می باشد و قابلیت شیب روی تا 30 درجه است ولی برای بالابردن سرعت کار و همچنین کم شدن فشار وارده به نیروی کار شما، عملیات لیفتینگ خود را به صورت برقی انجام می دهد.
  3. استاکر برقی

    استاکر های برقی به دو صورت دارای پلتفرم برای اپراتور و بدون پلتفرم است که در حالت دوم اپراتور باید به دنبال دستگاه حرکت کند. استاکر برقی همانطور که از نامش پیداست تمامی کار رفت و برکشت را به صورت برقی انجامی می دهد که شما می توانید مشخصات فنی استاکر برقی و استاکر برقی کانتر بالانسرا مشاهده کنید.
  4. استاکر مغناطیسی

    آخرین دسته و البته به روز ترین استاکر های زوم لاین – چری، استاکر مغناطیسی است که بعد از شارژ دستگاه می توانید از ان استفاده کنید. این دستگاه دارای تناژ های متفاوتی است و به واسطه اپلیکیشن این دستگاه قابل کنترل است. استاکر آهنربایی یا همان مغناطیسی باید در فضاهایی با کف کاملا فلزی استفاده شود.

پالت تراک

پالت تراک ها نیز یکی دیگر از دستگاه های انبارداری به شمار می آیند و برای بارگیری 1 الی 5 تن استفاده می شوند. این دستگاه ها قابلیت لیفت بار در ارتفاع بسیار بالا را ندارد و فقط می تواند به اندازه محدودی بار را بلند کند. برای دیدن مشخصات فنی این ماشین، مقالات پالت تراک برقی 1.5 تن ، پالت تراک 2 تن و پالت تراک برقی 2.5 تن را می توانید مطالعه کنید.

جک پالت

جک پالت، نوعی دیگر از سری ماشین آلات انبارداری است که صرفا جهت ایجاد راحتی در جا به جایی بار تولید شده است و قابلیت لیفتینگ ندارد. این جک پالت ها در تناژ های متفاوتی وجود دارند که می توانید مشخصات فنی این ماشین آلات را در مقاله جک پالت مشاهده کنید.

 

توجه: لیفتراک ها یکی از مهمترین و در عین حال حساس ترین ماشین آلات انبار داری به حساب می آیند که با وجود تحریم ها و مشکلات موجود در تامین قطعات و خدمات پس از فروش آن باید به یک سری موارد اهمیت ویژه ای داد که از مهمترین این موارد موتور لیفتراک ، گیربکس ، اکسل ، هیدرولیک و قطعات برقی آن است.

شرکت زوم لاین – چری یکی از برترین و محبوب ترین برند های لیفتراک و ماشین آلات انبارداری در ایران اقدام به تولید محصولاتی جدید برای راحتی کار مصرف کنندگان کرده است که شما می توانید محصولات جدید زوم لاین 2018 را مشاهده کنید.

 

 

مطالب مفید دیگر:

قیمت لیفتراک

لیفتراک دست دوم

بهترین زمان برای تعویض لیفتراکبهترین زمان برای تعویض لیفتراک

خدمات پس از فروش لیفتراک

 
 

انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۷

موتور لیفتراک


یکی از مهمترین قسمتهای لیفتراک ، موتور لیفتراک است که تامین کننده قدرت و گشتاور لازم برای کارکرد لیفتراک می باشد. در این قسمت انواع موتور لیفتراک در ایران و قطعات موتوری لیفتراک به صورت مختصر توضیح داده می شود.

انواع موتور لیفتراک

شرکت های سازنده لیفتراک و ماشین آلات سنگین ، چین ، ژاپن و سایر کشور ها موتور دستگاهها را از کمپانی های مشهور موتور ساز تهیه می کنند و شما شاهد وجود یک برند موتور و حتی با مدل یکسان برروی چند برند لیفتراک وجود داشته باشد. به طور مثال موتور ایسوزو بر روی لیفتراک های ژاپنی کوماتسو (komatsu) و تی سی ام (TCM) قرار این امر موجب می شود مصرف کنندگان خدمات و قطعات خود را سریعتر و با قیمت مناسب تری پیدا کنند. قیمت قطعات موتوری و قطعات موتوری اورجینال همواره دغدغه مشتریان بوده است.

لیست کامل موتور لیفتراک های مورد استفاده در برند های مختلف لیفتراک را می تواند در زیر مشاهده کنید.

 

 

نام موتور مدل موتور توضیحات تصاویر
موتور ایسوزو ISUZU ISUZU 4JG2 لیفتراک 4 تن دیزل ، لیفتراک 3 تن دیزلی چری – زوم لاین ، لیفتراک دیزل کانتینررو 3 تن Tailift ، لیفتراک تی ام اس isuzu
ISUZU C240

لیفتراک 3 تن کوماتسو ، لیفتراک دیزل 3 تن تی سی امTCM ، لیفتراک دیزلی 3 تن دیزل چری – زوم لاین

لیفتراک دیزلی 3 تن Tailift

لیفتراک دیزل 3 تن هلی

6BG1QP انواع لیفتراک 7 تن ، انواع لیفتراک 5 تن ، لیفتراک دیزل 5 تن آریا
AH-6HK1X بیل مکانیکی هایدرومک
CC-6BGG1TRP بیل مکانیکی چرخ زنجیری XE230
CC-6BG1TRP بیل مکانیکی چرخ زنجیری XE260
AA-6HK1XQP بیل مکانیکی چرخ زنجیری XE335
AA-6HK1XQP بیل مکانیکی چرخ زنجیری XE335
موتور نیسان NISSAN K21 لیفتراک نیسان 2 تن ، لیفتراک کوماتسو 2 تن ، لیفتراک 2 تن دوگانه سوز چری ، لیفتراک 2 تن گاز و بنزین زوم لاین ، لیفتراک دوگانه سوز 1.8 تن Tailift تایلیفت ، لیفتراک آریا ، لیفتراک دوگانه سوز 2 تن هلی ، لیفتراک 2 تن دوگانه nissan
NISSAN K25

لیفتراک کوماتسو ، لیفتراک نیسان ، لیفتراک زوملاین – چری ، لیفتراک دوگانه سوز 3 تن هلی ، لیفتراک آریا

لیفتراک دوگانه سوز 3.5 تن آریا

NISSAN TD-42

لیفتراک دیزلی 4 تن Tailift تایلیفت

لیفتراک دیزلی 5 تن Tailift تای لیفت

NISSAN TD27 موتور لیفتراک دیزلی 3 تن آریا
موتور تویوتا TOYOTA TOYOTA 1DZ2 لیفتراک دیزلی 1 تن تویوتا toyota
TOYOTA 2Z لیفتراک2 تن دیزل تویوتا
TOYOTA 4Y لیفتراک 3 تن دیزلی تویوتا
موتور هیوندا HYUNDAI HMC D4BB لیفتراک دیزل 2 تن هیوندا hyundai
L4KB لیفتراک دوگانه سوز 2 تن هیوندا
GM3.0L لیفتراک دوگانه سوز 3 تن هیوندا
موتور دویتز Deutz TCD 2012 L04–2V لیفتراک دیزل 3 تن لینده linde
موتور یانمار YANMAR MG 4G64 لیفتراک سپاهان 3 تن دیزلی yanmar
4TNE98  لیفتراک سپاهان 3 تن دیزلی

موتور زینچای

XINCHAI

C490 لیفتراک 3 تن هیوندای ، لیفتراک 3 تن چری - زوملاین xinchai

موتور جنرال موتورزGM

GENERAL MOTORS

GMV6.4.3 لیفتراک 5 تن دوگانه سوز سپاهان GM
C6121 لودر ZL50G ، انواع لودر 5 تن چین
C9HHP دریل حفاری XR280D
موتور کامینزCUMMINS QBS6.7 لودر 958H cummins
C6121 لودر CL956
C6121 لودر CL956c
6BT5.9 لودر CL963-3
6BTAA5.9 لودر SC220.8
C6121 لودر PY200G
6BT5.9-C150 غلطک YZ14JC
6CTAA8.C/C6121 لودر ZL60G
QSM11-C400 دریل حفاری XR220D
QSM11-C400 دریل حفاری XR360
موتور کوباتا KUBUTA V3800T لیفتراک 5 تن دیزل سپاهان Kubota
V2403 لیفتراک 3 تن دوو – دوسان
موتور جان دیر 404HF280 لودر هیدرو مک سری HMK102S jan dear

موتور موتورسازان

MOTORSAZAN

4236 لیفتراک سهند 3 تن دوگانه سوز ، لیفتراک 3 تن دیزل سهند MOTORSAZAN
موتور ایویکو IVECO F4GE9454C لیفتراک 7 تن سپاهان IVECO
موتور دوسان DOOSAN DB58S لیفتراک 4.5 و 5 تن دوسان ، لیفتراک 4.5 و 5 تن دوو DOOSAN
ووکسی دیزل WUXI DIESLE CA6113ZGG2 لودر 946G WUXI diesel
موتور پرکینز 1104A PERKINS لودر SP120 perkins
1006-6T لودر ZL30G ، انواع برند لودرهای چینی
650S مینی لودر - اسکید لودر
موتور میتسوبیشیMITSUBISHI S4S لیفتراک 3.5 تن میتسوبیشی ، موتور لیفتراک دیزل 3 تن سپاهان ، لیفتراک 3.5 تن دیزل چری - زوملاین mitsubishi
4G63 لیفتراک میتسوبیشی موتور لیفتراک دیزل 3.5 تن سپاهان
4M50-TL بیل مکانیکی هیدرومک
4G64 ADV لیفتراک 2 و 2.5 و 3 تن دوگانه سوز سپاهان

 

 

قطعات لیفتراک

قطعات موتور لیفتراک شامل موارد زیر می گردد:

  1. سیلندر
  2. بلوک سیلندر
  3. سرسیلندر
  4. واشرسرسیلندر
  5. پیستون
  6. رینگ های پیستون
  7. شاتون
  8. میلی لنگ
  9. سوپاپ دود
  10. میل سوپاپ
  11. فنرسوپاپ
  12. سوپاپ هوا
  13. شمع
  14. تسمه تایم
  15. پمپ
  16. فلایویل
  17. یاتاقان

شرکت کاسپین ماشین خاورمیانه واردکننده و ارائه دهنده انواع قطعات موتوری لیفتراک (دیزل، دوگانه سوز) و همچنین سایر ماشین آلات مانند لودر، بیل مکانیکی، اسکیدلودر، بابکت، مینی لودر، مینی لودر، مینی بیل، غلطک و غیره در سطح کشور عزیزمان ایران می باشد.
ارایه قطعات اورجینال و دارای ضمانت و گارانتی ازجمله وظایف این شرکت می باشد.

 

مطالب مفید:

قطعات لیفتراک

گیربکس لیفتراک

بهترین زمان تعویض لیفتراک فرسوده

نکات مهم در هنگام خرید لیفتراک

سوالات متداول درباره لیفتراک

 
 برچسب ها:  

انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۷

آدرس دفتر مرکزی : تـهران - خیابان قزوین - بعد از دو راهی قپان - خیابان حسینی - خیابان درویش - پلاک

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما